Om os

Igen i Brug er startet af Charlotte Tøt Jensen i 2016 – Egentlig begyndte det hele med en pludselig opstået interesse for loppemarkeder i 2015 – Inden længe var hjemmet fyldt med smukke ting, men der var slet ikke plads til det hele. 

 

Da butikslokalet i en smuk baggård blev ledigt var drømmen skabt og derfra er det gået slag i slag. I løbet af 2016 kom Shades til; Lampeskærmene blev solgt lige så hurtigt, som de kunne laves, og i dag kan man ikke sige Igen I Brug uden at sige Shades. Vi har sandsynligvis landets største udvalg af håndlavede lampeskærme.

 

Butikken er siden flyttet til større lokaler i gågaden og sælger i dag et mix af håndlavede lampeskærme, vintage interiør og kunsthåndværk samt enkelte nyproducerede varer, gerne med et bæredygtigt koncept. Derudover sælges hvert år et meget stort udvalg af vintage julepynt fra hele europa, der kan ses i butikken fra start september.

 

Butikken har i dag flere medarbejdere og har senest udvidet med en webshop: shadesby.dk

 

Vi forsøger så vidt muligt at genbruge emballage i det omfang, at det sikrer en god transport af vores varer i sortimentet - Vi indkøber selvfølgelig en del emballage, men sørger for, at det er øko venligt og genbrug. Finder man for eksempel fyldmaterialer i vores pakker, der ikke er økovenligt produceret, kan man være sikker på, at det er noget vi selv har modtaget i vareforsendelser. På den måde bliver det genbrugt hos os og forhåbentlig genbrugt igen af vores kunder.

 

På samme måde skifter vi for eksempel ikke el på vores vintage lamper medmindre det ikke fungerer - Derfor kan du opleve at modtage en vintage lampe med ledninger, der viser tydelige brugsspor, men vi lader det være op til kunden at skifte, hvis det ønskes. Vi synes det er fjollet at skifte til nye ledninger, da vores kunder måske ønsker en anden farve ledning og derfor ender op med at skifte de nye ledninger ud alligevel.